Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще представи компоненти за силовата електроника на изложението PCIM

13.05.2014   |   Технологии
 

Rutronik ще представи разнообразни продукти в областа на силовата електроника на специализираното изложение PCIM, което се провежда между 20 и 22 май т. г. в Нюрнберг.
 
Сред продуктите, които ще покаже Rutronik на своя щанд (7-260), са: системи за бежично зареждане от Panasonic; силови компоненти за задвижвания и индустриални приложения; energy harvesting прибор с ултраниска консумация на енергия и зарядно за акумулаторни батерии с MPPT функция; драйвери за интелигентни микростъпкови двигатели; силови електронни прибори, базирани на силициев карбид (SiC) и др.

На щанда на компанията посетителите ще могат да получат технически консултации от продуктови експерти и приложни инженери на Rutronik. Там ще присъстват и специалисти от производителя на захранващи модули RECOM, които ще представят иновативни AC/DC конвертори с ниска консумация на енергия, изолирани DC/DC конвертори за IGBT транзистори, AC или DC LED драйвери, модули за импулсни регулатори и др.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   PCIM   силова електроника   силови електронни компоненти   energy harvesting   сиилициев карбид  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...