Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Презентация на ZMDI за тенденциите в електрониката

20.05.2014   |   Бизнес
 

Презентация на тема "Тенденции в електрониката – къде е България днес?" представи в Техническия университет в София Анелия Пергот, управител на ZMDI в Източна Европа.

Сред темите на презентацията бяха новите тенденции в производството и фокусът върху подобряването на производителността и качеството на електронните изделия. Анелия Пергот обърна внимание върху новите материали като въглерод или графен, използвани при електронното производство, както и върху увеличаващия се дял на нови сегменти като аудиоелектроника, оптоелектроника и биоелектроника. Друг акцент в презентацията на ZMDI бяха MEMS сензорите, с чиято помощ може да се увеличи значително функционалният обхват на електронните изделия. Г-жа Пергот обърна внимание и върху възможностите за модерно образование в областта на електрониката.

Цялата презентация на ZMDI може да бъде изтеглена от сайта на клъстър Микоелектроника и индустриални електронни системи (КМИЕС).

     
Източник: КМИЕС

Ключови думи: ZMDI   ТУ София   КМИЕС   Анелия Пергот   електронно производство  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...