Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Rohde & Schwarz се присъединява към M2M Alliance

20.05.2014   |   Бизнес
 

Rohde & Schwarz разшири своя ангажимент към M2M (machine-to-machine) комуникациите и IoT (Internet-of-Things) технологиите, присъединявайки се към M2M Alliance, съобщиха от компанията. M2M Alliance е най-голямата световна организация, свързана с M2M сектора.

"Интелигентните мрежови комуникации между хора и машини и между самите машини напълно променят живота ни. В близко бъдеще M2M ще направи възможни приложения, които днес дори не можем да си представим. С ангажимента ни към M2M Alliance искаме да популяризираме в световен мащаб тази ориентирана към бъдещето технология", коментира Йорг Коп, който е отговорен за пазарния сегмент M2M/NFC в Rohde & Schwarz.

"Радваме се да приветстваме в нашата организация Rohde & Schwarz - компания, която е символ на качество и иновации в областта на безжичните комуникационни технологии в продължение на 80 години. Експертният опит на Rohde & Schwarz в тестовите решения за безжични мрежи и обширното й портфолио правят компанията ценна за целия M2M бранш", сподели Ерик Шнайдер, първи председател на M2M Alliance.

Rohde & Schwarz предлага тестово и измервателно оборудване за почти всички мобилни, безжични и позициониращи телекомуникационни технологии - от LTE/LTE-Advanced, UMTS/HSPA(+), CDMA2000, Bluetooth и WLAN до GPS/Galileo. Портфолиото на компанията включва и решения за надеждни M2M комуникации и мониторинг на M2M мрежи.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   M2M Alliance   M2M   Internet of Things   LTE   безжични мрежи  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...