Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Изложението electronica празнува 50-годишен юбилей

11.11.2014   |   Предстоящо
 

Международното изложение electronica ще отбележи своя 50-годишен юбилей между 11 и 14 ноември т. г. в Мюнхен. Тазгодишното издание ще акцентира върху автомобилната електроника, embedded системите, медицинската електроника, системите за сигурност и енергийната ефективност, съобщиха организаторите от Messe Muenchen.

Изложителите ще представят възможно най-широк кръг от продукти и услуги в електрониката - от компоненти и системи до приложения и услуги. Паралелно с търговската част ще се проведат и тематични конференции и форуми. Сред тях са традиционната конференция за автомобилната промишленост, в която ще участват лектори от Audi, BMW, Daimler, Freescale, Infineon, Intel, Osram, Renesas и Visteon, както и конференцията за embedded платформи и конгресът за безжични технологии.

На предишното издание през 2012 г. близо половината от посетителите и 63% от изложителите бяха от чужбина. Събитието бе посетено от 73 051 души, а 2669 компании представиха своите решения на изложбена площ от общо 142 500 кв м.

     
Източник: Messе Muenchen

Ключови думи: Messе Muenchen   electronica   автомобилна електроника   embedded системи  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...