Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser пусна сайт за проектиране на измервателни системи

02.06.2014   |   Бизнес
 

Mouser Electronics представи нов микросайт, ориентиран към проектантите на измервателни уреди и приложения, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

В раздела Featured Products се предлагат директни връзки към най-успешните и широко използвани компоненти в областта, като сигма-делта аналогово-цифровите преобразуватели AD7176-2 на Analog Devices. Разделът за приложения съдържа статии, ресурси и видеоклипове за проектиране на измервателни системи.

Mouser Electronics предлага широка гама от продукти на повече от 500 производители, подходящи за проектиране на контролно-измервателни системи. Инструментите в сайта на Mouser дават възможност за сравнение на функционалността на продуктите и позволяват на разработчиците да подбират и специфицират за своите проекти компоненти с необходимите характеристики.

     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Маус Електроникс   Analog Devices  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови оферти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...