Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium и Texas Instruments със съвместно решение за проектиране

10.06.2014   |   Технологии
 

Altium и Texas Instruments представиха съвместен продукт - WEBENCH Altium Connector. Той комбинира системата WEBENCH за проектиране на захранвания на TI и пакета Altium Designer за 3D проектиране на печатни платки.

Платформата предоставя на конструкторите цялостна среда за проектиране и симулация - от създаването на схемата до трасирането на печатната платка.

С помощта на новия WEBENCH Altium Connector потребителят може да проектира WEBENCH електрозахранване с директно от платформата на Altium Designer. Проектът може да бъде създаден лесно в WEBENCH и след това да бъде експортиран и симулиран в Altium Designer, предоставяйки възможност за допълнителни настройки и интегриранe в по-голяма платка. Режимът за офлайн симулация в WEBENCH може да бъде използван за симулация на всяка аналогова схема, създадена в Altium Designer.

"Близо 30 години успяваме да предоставим модерни инструменти за електронно проектиране, които помагат на конструкторите да създават иновативни решения и в същото време да изпълняват бизнес целите си. С представянето на WEBENCH Altium Connector потребителите вече имат достъп до най-пълната и мощна среда за разработка на печатни платки със захранващи блокове, която ускорява процеса на разработка и намалява крайните разходи", коментира Джейсън Хингстън, главен технически директор в Altium.

WEBENCH Altium Connector се предлага като безплатно разширение за потребителите на Altium Designer.

     
Източник: Altium

Ключови думи: Altium   Texas Instruments   WEBENCH Altium Connector   Altium Designer   електронно проектиране  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...