Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI получи награда за европейски дистрибутор на годината от FCI

20.06.2014   |   Бизнес
 

Дистрибуторът на конектори, пасивни, електромеханични и дискретни компоненти TTI получи наградата Европейски дистрибутор за 2013 г. на FCI, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията. TTI е отличена за обем продажби, брой и стойност на новите проекти, ръст на броя на клиентите и складови наличности на нови продукти, както и за лекотата на правене на бизнес, включително качеството и навременната обратна връзка от страната на отделите за маркетинг, доставки, управление на продукти и за продажби.

"Удостояваме TTI с най-висока европейска награда. Много сме доволни от цялостното представяне на TTI и чудесното партньорство, което имаме с тях на всички нива. Локалните контакти и ангажираността са доста над средното в нашата дистрибуторска мрежа. Напълно уверени сме, че ще продължим да имаме обща история ще стане още по-добре в бъдеще", коментира Майкъл Кларнер, директор дистрибуция на FCI в EMEA.

"За нас е чест да получим тази награда от FCI и сме много доволни от успеха, който постигнахме с продуктовата гама на FCI. Удоволствие е да се прави бизнес с FCI и ние с нетърпение очакваме по-нататъшен успех в идните години", отбеляза Роналд Велда, директор маркетинг доставки за конектори и електромеханични компоненти на TTI в Европа.

     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   FCI   конектори   електромеханични компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови оферти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...