Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Mouser и Greenliant Systems разшириха споразумението си за дистрибуция

24.06.2014   |   Бизнес
 

Mouser Electronics ще дистрибутира полупроводниковите дискове (SSD), NAND контролерите и flash паметитe на Greenliant Systems в EMEA, Южна и Северна Америка. Това разширява споразумението за партньорство между двете компании с фокус върху пазара на embedded системи, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

SSD продуктите на Greenliant са известни с работата си в широк температурен диапазон (от -40 до +85 ° C).

"С портфолиото си от решения за съхранение на данни с дълъг живот и надеждност Greenliant отговаря на изискванията на взискателните приложения и осигурява допълнително ниво на поддръжка. Споразумението с Greenliant засилва ангажимента на Mouser да предлага висококачествените продукти на нашите доставчици на повече клиенти бързо и ефективно", каза Кристин Шутер, вицепрезидент по управление на доставките в Mouser Electronics.

"Два нови доклада на IHS Technology прогнозират ръст в пазара на индустриални машини с 6,3% до 1600 млрд. щатски долара, а на пазара на индустриални интегрални схеми - с 11% до 36,4 млрд. щатски долара през 2014 г. Чрез сътрудничеството ни с Mouser разширяваме глобалния си обсег, за да отговорим на нарастващото търсене от производителите на embedded системи", коментира Артър Кроян, вицепрезидент бизнес развитие и маркетинг, Greenliant Systems.

     
Източник: Маус Електроникс

Ключови думи: Маус Електроникс   Mouser Electronics   Greenliant Systems   SSD   embedded системи  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...