Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Molex придоби Flamar Cavi Elettrici

24.06.2014   |   Бизнес
 

След неотдавнашното придобиване на бизнеса със силови конектори на италианския производител Westec през май миналата година, както и на германското дружество FCT Electronics през август, през този месец Molex, дъщерно дружество на Koch Industries, обяви и придобиването на Flamar Cavi Elettrici.

Flamar разработва и произвежда кабели по заявка на клиента, насочени към различни пазари и прилоложения, включително индустриална автоматизация, роботика и телекомуникации. Италианската компания е специализирана в производството на многожилни кабели с голяма гъвкавост, висока устойчивост към усукване, химикали и заваръчни пръски. Flamar има богат опит и в разработката на високоефективни и устойчиви кабелни решения за сензори, измервателни прибори, роботи и задвижвания.

"Придобиването ще помогне на Molex да разшири продуктовата си оферта от кабелни решения за машиностроенето, автоматизацията и роботиката", коментира Тим Ръф, старши вицепрезидент бизнес развитие в Molex.

Flamar ще бъде изцяло дъщерно дружество на Molex. Очаква се придобиването да приключи в третата четвърт на тази година след одобрение от антимонополните органи.

     
Източник: Molex

Ключови думи: Molex   Koch Industries   Flamar Cavi Elettrici   силови конектори   кабели  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...