Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

SIPLACE завърши придобиването на DEK

04.07.2014   |   Бизнес
 

ASM Pacific Technology (ASMPT) завърши придобиването на производителя на ситопечатно оборудване за електронната индустрия DEK, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от ASMPT. Това е втората голяма сделка за ASMPT след придобиването на производителя на монтажни автомати от висок клас SIPLACE през 2011 г.

ASMPT придобива от предишния собственик Dover Corporation цялото производство и търговските офиси на DEK. Досегашният президент на DEK ще ръководи новосъздаденото подразделение Printing Solutions Division, а Гюнтер Шиндлер от SIPLACE ще ръководи подразделението Placement Solutions. Двете звена ще бъдат част от отдела за SMT решения, ръководен от главния изпълнителен директор на ASMPT Гюнтер Лаубер.

"Както и при придобиването на SIPLACE, ASMPT се стреми да спечели още иновативна сила и растеж. Убеден съм, че интеграцията ще бъде гладка и резултатът ще е положителен за пазара. Ще задържим успешната марка DEK, като по този начин позволим на екипа на DEK да развива своите продажби, обслужване и развойна дейност с всичките си служители, процеси и организационни структури. Това е нещо, с което ASMPT има богат опит, тъй като компанията взема решения за придобиване информирано и с дългосрочна перспектива", коментира Гюнтер Лаубер.

     
Източник: ASMPT

Ключови думи: ASMPT   ASM Assembly Systems   SIPLACE   DEK   ситопечатно оборудване   SMT монтаж   SMT оборудване   електронно производство  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...