Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Rutronik ще дистрибутира продуктите на Song Chuan в Европа

04.07.2014   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente и Song Chuan Europe сключиха договор за дистрибуция в Европа. Той включва цялото портфолио от електромеханични релета на Song Chuan, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Rutronik.

Тайванската компания, основана през 1974 г., е специализирана в разработката и производството на електромеханични релета. Продуктовата й гама включва автомобилни релета, релета с общо предназначение, индустриални релета и аксесоари. Те са ориентирани към производството на домакинска техника, автомобилната промишленост и индустрията. Релетата високо напрежение на Song Chuan намират приложение в соларната енергетика и производството на електрически превозни средства.

"Релета Song Chuan са перфектно допълнение към нашата оферта. Благодарение на дългогодишния си опит и концентрация върху производството на електромеханични релета Song Chuan е в състояние да предлага висококачествени продукти на конкурентни цени", обясни Норман Майер, мениджър продажби на релета в Rutronik.

"Това споразумение ще ни даде възможност да преследваме целта си за непрекъснато разширяване на клиентската база в Европа и по този начин да генерираме по-нататъшен растеж", коментира Карин Браун, управляващ директор на Song Chuan в Европа.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Song Chuan   релета   електромеханични компоненти  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...