Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium представи версия 14.3.11 на Altium Designer

09.07.2014   |   Бизнес
 

Altium Designer представи новата версия 14.3.11 на своя софтуерен пакет за проектиране на електронни схеми, печатни платки и модули Altium Designer, съобщиха за Еlectronics-Bulgaria.com от КАД Пойнт, представител на Altium за България. Ъпдейтът включва подобрения, както и изцяло нови функции.

Сред новите възможности са експортиране на STEP модела на гъвкава печатна платка към МCAD софтуер, когато е в сгънато положение, както и функция за автоматичното поставяне на отвори (VIA) по цялата дължина на високочестотни сигнали. Добавен са още нов инструмент за редактиране на краищата на пистите, което прави възможно директно от заоблен край да бъде конвертиран в край със скосения, както и ново правило за SMD Pad Entry, което позволява за задаване от коя страна на пада да бъде свързан с пистата.

Подобренията на съществуващи функции включват оптимизиране на инструмента Length Tuning за опроводяване на високочестотни сигнали и на функцията Polar Grid, при която разположението на компонентите вече може да става автоматично спрямо зададената решетка.

Altium Designer 14.3.11 оптимизира и използването на drag функцията, като прави възможно провлачване на няколко проводника наведнъж.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium   Altium Designer   електронно проектиране  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...