Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Sensata Technologies придобива DeltaTech Controls

14.07.2014   |   Бизнес
 

Sensata Technologies обяви че ще придобие фирма DeltaTech Controls, която е специализирана в разработката на електронни средства за управление на контролирани от оператори машини с приложения в строителството, земеделието, преработвателната промишленост, медицината и др. Сделката е на стойност 190 млн. щатски долара и предстои да бъде одобрена от регулаторните органи.

DeltaTech Controls има инженерни и търговски офиси в САЩ, Германия, Франция, Япония, Китай и Южна Корея. Производствените мощности са разположени в Мексико, Полша и Китай. Очаква се приходите на компанията за 2014 г. да достигнат 125 млн. щатски долара.

"DeltaTech Controls се вписва добре в нашия основен бизнес и разширява възможностите на Sensata зарастеж извън сектор на леките автомобили чрез нови ключови клиенти при големите и офроуд машините. След интеграцията очакваме придобиването да се отрази положително на акциите ни", коментира Марта Съливан, президент и главен изпълнителен директор на Sensata Technologies.

     
Източник: Sensata Technologies

Ключови думи: Sensata Technologies   DeltaTech Controls   CoActive Technologies  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...