Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Avnet Memec разшири споразумението за дистрибуция с e2v в Европа

14.07.2014   |   Бизнес
 

Avnet Memec, дъщерно дружество на Avnet Electronics Marketing EMEA, разшири своето споразумение за дистрибуция на продуктите на e2v в Европа. В рамките на новия договор Avnet ще дистрибутира решенията на e2v за авиационната и космическата промишленост и отбраната.

Портфолиото на e2v включва радиочестотни усилватели на мощност, високопроизводителни решения за обработка на изображения, както и електронни системи с повишена надеждност, разработвани в партньорство с Freescale, Everspin, Maxim и Micron.

"Както авиационната и космическата промишленост, така и отбраната, разчитат все повече на електронната индустрия за подобряване на мобилността, надеждността и разхода за управление на даннии", коментира Монт Тайлър, директор бизнес развитие в e2v.

"Новият договор ни дава възможност да предложим на своите европейски клиенти силно портфолио от висококачествени и високонадеждни компоненти. Avnet Memec винаги е имала силно пазарно присъствие в областта на отбраната и авиационната и космическата промишленост, както и отлични отношения с e2v", сподели Пол Лейс, технически маркетинг мениджър в Avnet Memec.

     
Източник: Avnet Electronics

Ключови думи: Avnet Electronics   Avnet Memec   e2v   отбрана  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...