Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Avnet Memec ще дистрибутира продуктите на MPS в Европа

29.07.2014   |   Бизнес
 
Avnet Memec сключи договор за дистрибуция на пълната гама продукти на Monolithic Power Systems (MPS) на територията на Европа. В рамките на споразумението Avnet Memec ще осигурява инженерна поддръжка и обслужване при продажбите на продуктите от портфолиото на MPS, включително гамата DC/DC и AC/DC преобразуватели, LED драйвери и зарядни контролери за батерии. 
 
“Партньорството с MPS отлично допълва каталога ни и съответства на целевите ни вертикални пазари. Компанията е индустриален лидер и разполага с богато портфолио решения, отговарящи на нарастващите потребности на клиентската ни база в сектора на потребителската, индустриалната и автомобилната електроника”, заяви Стийв Хейнс, президент на Avnet Memec.
 
“MPS успешно развива продуктовото си портфолио през последните няколко години и бързо разширява бизнеса си в редица пазарни сегменти. Вертикалната маркетингова стратегия и търговска мрежа на Avnet Memec в Европа, заедно с уменията на компанията да генерира потребителско търсене, я правят отличен партньор, с чиято помощ ще можем да се развиваме на нови пазари и в нови географски локации”, коментира Дейв Бейкър, управляващ директор на MPS за EMEA региона.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
Източник: Avnet Memec

Ключови думи: Avnet Memec   Monolithic Power Systems   MPS   DC/DC преобразуватели   AC/DC преобразуватели   LED драйвери   зарядни контролери  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...