Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Silicon Labs представи нова фамилия ИС на тактови генератори

05.08.2014   |   Технологии
 
Silicon Labs представи новата фамилия интегрални тактови генератори Si534x, предназначена за високоскоростни мрежови и комуникационни приложения и оборудване в центрове за данни. Новите тактови генератори включват честотни синтезатори с дробен коефициент на делене и схеми за потискане на пулсациите на честотата.
 
По данни на производителя тактовите генератори Si534x осигуряват потискане на пулсациите на честотата под 100 fs RMS. Те могат да генерират до 10 външни сигнала в произволна комбинация на честотите между 100 Hz и 800 MHz и различни формати (LVPECL, LVDS, CML, HCSL и LVCMOS). 
 
"Благодарение на интегрирането на всички тези функции в един чип отпада необходимостта от използването на множество интегрални схеми, PLL филтри и филтри на захранването. Значително намаляват разходите и времето за проектиране и производство", коментират от Silicon Labs. 
 
Si534x серията може да се използва заедно с новия софтуер ClockBuilder Pro на Si534x, предназначен за проектиране и конфигуриране на тактови генератори.
 
Фабрично програмирани модели от новите тактови генератори Si534x и схемите за потискане на пулсациите на честотата се предлагат в QFN корпуси с размери 7х7 мм.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   тактови генератори   честотни синтезаторил   PLL синтезатори  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...