Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Mouser подготвя безплатен софтуер за платки и симулация на електронни схеми

08.08.2014   |   Технологии
 

Mouser Electronics обяви предстоящото пускане на пакета MultiSIM BLUE Mouser Edition. В тясно сътрудничество със създателите на софтуера от National Instruments, безплатната версия е била обогатена с функции, които дават на проектантите възможност да работят в популярната среда на SPICE симулатор, като използват по подразбиране гамата предлагани от Mouser електронни компоненти.

В подготвяната версия на MultiSIM BLUE са включени над 100 000 електронни елемента, както и възможности за симулационен и SPICE анализ. Дизайнерите могат да визуализират и изследват свойствата и поведението на линейни електронни схеми. "С помощта на Mit MultiSIM BLUE могат да се създават принципни схеми, да се симулира работата им, да се проектират печатни платки и да се създава спесификация на компонентите (BOM), при това в обща, интегрирана програмна среда. Поддържат се платки с до 64 слоя и неограничени размери. Самата симулация е базирана на технологията, която се използва в Multisim софтуера на National Instruments и поддържа BSIM модели, както и множество други параметри," заявиха за Electronics-Bulgaria.com от  Mouser Electronics.

Премиерата на безплатния софтуерен пакет е насрочена за септември.

     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: MultiSIM BLUE   Mouser   National Instruments   проектиране на печатни платки   симулация на електронни схеми   SPICE симулатор  

Област: Технологии  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...