Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI разширява европейския си склад

19.08.2014   |   Бизнес
 

Дистрибуторът на конектори, пасивни, електромеханични и дискретни компоненти TTI разшири складовите си и логистични площи в близост до Мюнхен, Германия, съобщиха от компанията.

"Инвестицията е следствие от растежа на компанията и увеличаването на продажбите ни в Европа. Допълнителните 8000 кв.м площ ще ни предоставят възможност да задоволим по-бързо и адекватно клиентските нужди и да спазваме ангажиментите си към доставчиците. Също така, новото пространство ни позволява да разширим портфолиото от предлагани продукти и услуги.", коментира Томас Роле, вицепрезидент на TTI Европа.

"Постигнахме двуцифрен ръст за последните няколко години и това е планът ни и за тази година. Всички наши бизнес сектори се разрастват, но най-голям е ръстът в продажбата на специфични технологии като релета, защитни елементи за електронни схеми, магнитни компоненти, и разбира се, конектори”, допълни г-н Роле.

     
Източник: TTI

Ключови думи: TTI   конектори   пасивни   електромеханични   дискретни компоненти   склад   Европа  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...