Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Microdis отбелязва 25-годишен юбилей

19.08.2014   |   Бизнес
 

На 11 август т.г. дистрибуторът на електронни компоненти Microdis отбеляза 25 години от своето основаване, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Microdis Electronics България.

"За този период Microdis Electronics се превърна в един от най-важните играчи на източновропейския дистрибуционен пазар, със стабилни финансови основи, широка база от над 12,000 клиенти, изключителна пазарна експертиза, ценни партньори и висококвалифицирани служители.

Компанията поддържа фрайнчайзинг отношения с едни от най-големите производители в света, както и партньорства с най-големите доставчици и дистрибутори в бранша.Ние предлагаме задълбочена поддръжка на приложения, услуги с добавена стойност и логистични решения, както и добре развита мрежа от офиси за продажби на цялата територия.

Клиентите на Микродис са престижни европейски OEM и СЕМ  фирми от високотехнологични индустрии, които работят в различни сектори, като например автомобилостроенето, потребителската електроника и телекомуникациите", допълниха от компанията.

     
Източник: Microdis Electronics

Ключови думи: Microdis Electronics   юбилей   дистрибуция   електронни компоненти  

Област: Събития  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...