Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Gemalto представи нов кит за бързо прототипиране

21.08.2014   |   Технологии
 

Gemalto M2M представи новия развоен кит Cinterion Concept Board, предназначен за бързо създаване на решения за интелигентна домашна и сградна автоматизация, дистанционен мониторинг и управление на устройства, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Комет Електроникс, представител на Gemalto у нас.

"Новият развоен комплект опростява проектантската работа, като позволява трансформиране на  оригинални М2М идеи в прототипи в рамките на няколко часа - в сравнение с дни или седмици с традиционните подходи. Развойният кит съдържа всичко необходимо за работа, включително лесната за използване Java embedded платформа с open-source интерфейс за Arduino разширения, която улеснява създаването на интелигентни интерактивни обекти и среди", обясниха от Комет Електроникс.

Cinterion Concept Board предлага готови решения за връзка с облачната услуга на платформата Gemalto SensorLogic и защитена безжична свързаност, активирана в GSM модулите Cinterion M2M.

     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Gemalto   Cinterion   развойни комплекти  

Област: Електроника   Технологии  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...