Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Спечелете развоен комплект за 3D управление с жестове MGC3130 Hillstar от Microchip

Electronics-Bulgaria.com и Microchip предлагат на българските потребители възможността да спечелят развойния комплект MGC3130 Hillstar (DM160218), ориентиран към разработката на системи с 3D жестово управление.
 
Комплектът осигурява на дизайнерите лесен начин за проектиране на системи с 3D жестово управление с помощта на специализираната интегрална схема MGC3130 от Microchip и електродна платка, която съответства на специфичните им изисквания към пространственото оформление на системата. MGC3130 е първото в световен мащаб едночипово решение за 3D жестово управление и следене на свободно позиционирани в пространството обекти. 
 
Развойният комплект MGC3130 Hillstar е цялостна система за експерименти и тестове, включваща един MGC3130 модул и 4-слоен референтен електрод с чувствителна площ 95 x 60mm. С помощта на няколко допълнителни конфигурации на референтните електроди и софтуерния пакет Aurea за графичен потребителски интерфейс, както и на I2C-to-USB Bridge модула, комплектът дава възможност за лесно използване на MGC3130 в системи с различни конфигурации и размери.
 
Технологията GestIC®, реализирането на която се осъществява чрез MGC3130, може да се прилага в широка гама от компютърни устройства – лаптопи, клавиатури, устройства за въвеждане на информация; в осветителните системи – за включване/изключване и управление; в потребителската електроника – аудиосистеми, принтери, копири; в автомобилостроенето – за управление на системите в купето и др.
 
Развойният комплект MGC3130 Hillstar дава възможност на потребителите да интегрират модерните 3D интерфейси, следящи позицията и жестовете на ръката, в практически всеки електронен продукт, като използват модулен подход с пълна документация, примерни решения, хардуер и софтуерен графичен потребителски интерфейс.
 
За да имате възможност да спечелите развойния комплект MGC3130 Hillstar за 3D управление с жестове, посетете: http://www.microchip-comps.com/ebulgaria-hillstar.
 
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   GestIC   MGC3130   Hillstar   DM160218   развойни комплекти  

Област: Спечели!  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Само за нашите читатели

Comet Electronics
Comet Electronics
 
реклама
Rohde&SchwartzFarnellTME

Последно от Само за нашите читатели

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...