Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Alliance Memory с търговски представител в България

11.09.2014   |   Бизнес
 
Alliance Memory подсили търговската си мрежа в Югоизточна Европа с назначението на Ивайло Димитров за търговски представител в България, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от компанията. Той ще отговаря за обслужване на продажбите на разширяващата се клиентска база на Alliance Memory у нас.
 
Alliance Memory е от т. нар. fabless компании (без собствени производствени мощности) и е специализирана в областта на спрените от производство (obsolete) интегрални схеми - SRAM, DRAM, SDRAM и др. типове памети.
 
Ивайло Димитров идва в Alliance Memory от Rutronik, където работеше като инженер продажби и приложения за широкия спектър от електронни компоненти на германския дистрибутор, включително памети от Alliance Memory. Преди това той е заемал позициите на мениджър продажби и мениджър обслужване в Eurocode, Union Lab и Antisel Selidis Bros.
 
"Ивайло има обширни познания за широк кръг от пазари в България и за техните изисквания, свързани със спрени от производство памети - от научно контролно-измервателно оборудване до потребителски електронни устройства. Тъй като ние продължаваме да се развиваме в Югоизточна Европа, той ще способства за ръста на продажбите, като същевременно осигурява безценен ресурс за нашите клиенти", каза Дейвид Багби, президент и главен изпълнителен директор на Alliance Memory.
 
"В България има голямо търсене на електронни прибори и по-специално памети, съвместими по изводи със спрени от производство компоненти. По този начин производителите избягват високите разходи за препроектиране. Чакам с нетърпение да отговоря на тази необходимост посредством SRAM и DRAM паметите на Alliance Memory, като същевременно помогна на компанията да продължи успешното си развитие в страната", коментира инж. Ивайло Димитров.
     
Източник: Alliance Memory

Ключови думи: Alliance Memory   Ивайло Димитров   памети   obsolete components  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...