Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

U-blox стана член на Wi-Fi Alliance

12.09.2014   |   Бизнес
 
Швейцарският производител на безжични електронни модули и системи за позициониране u-blox стана официално член на международната организация за стандартизация в областта на безжичните технологии Wi-Fi Alliance, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, дистрибутор на u-blox в България. 
 
"Приветстваме u-blox във Wi-Fi Alliance и с нетърпение очакваме приноса на компанията за разширяване на Wi-Fi в индустриалния и автомобилния сектор", коментира Едгар Фигероа, председател и главен изпълнителен директор на Wi-Fi Alliance.
 
"Wi-Fi се превърна в де-факто водещата технология за високоскоростни радио комуникации в малък обхват и е стратегически фактор за развитието на Internet of Things. С нашата модерна Wi-Fi технология, насочена към индустриални и автомобилни приложения, присъединяването към Wi-Fi Alliance ни дава незабавен достъп до лидерите в сектора на Wi-Fi технологиите. Очакваме ползотворно сътрудничество", каза Томас Зайлер, главен изпълнителен директор на u-blox.
 
След наскорошното придобиване на connectBlue и Antcor, иноватори в разработката на Wi-Fi модули и софтуер, u-blox интегрира Wi-Fi като стратегическа технология в продуктовото си портфолио. Решенията за Wi-Fi свързаност допълват гамата на компанията от клетъчни, Bluetooth и позициониращи технологии и разширява възможностите за свързване на устройства в IoT среда.
     
Източник: u-blox

Ключови думи: u-blox   Wi-Fi Alliance   Microdis   безжични технологии   Internet of Things  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...