Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

LED осветлението ще е сред акцентите на еlectronica 2014. TLL Media подготвя представяне на българските производители

11.11.2014   |   Предстоящо
 
Технологиите и продуктите за светодиодно осветление ще бъдат един от акцентите в 50-годишното юбилейно издание на изложението еlectronica, което ще се проведе между 11 и 14 ноември т. г. в Мюнхен.
 
Компаниите изложители ще представят разнообразни LED решения, насочени към автомобилната промишленост, интелигентните мобилни устройства, роботиката и др. Технологиите за осветление ще бъдат централна тема и на автомобилната конференция, която ще се проведе на 10 ноември, както и на останалите съпътстващи форуми в рамките на изложението. 
 
Организаторите от Messе Muenchen очакват над 2600 изложители в тазгодишното издание на техническия панаир. LED решенията, които ще представят те, са подчертано приложно ориентирани.
 
На щанда на TDK ще бъдат демонстрира миниатюрни термистори, осигуряващи стабилно захранващо напрежение. TDK ще представи и новите прибори за защита от пренапрежения EPCOS CeraDiode, ориентирани към мобилни LED приложения. Osram Opto Semiconductors ще прокаже нови разработки с приложения в автомобилостроенето, потребителската електроника, индустрията и общото осветление. Компанията се фокусира върху създаването на компактни компоненти, не по-големи от самия източник на светлина, като новото поколение Osram Oslon Black предлага 30% по-висока светлинна ефективност.
 
В съответствие с основната тематика на изложението TLL Media ще публикува мащабен преглед на тема "Производство на компоненти и системи за осветление в България" в брой 4/2014 на списание South-East European INDUSTRIAL Market, който по традиция ще бъде представен на International Trade Press Stand. По този начин посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с най-интересното в технологичен и бизнес аспект, случващо се на българския осветителен пазар. 
 
Прегледът ще включва коментари на водещи производители на компоненти и системи за осветление в България, които представят дейността си, технологичните иновации, екологичната си политика, направените и предстоящите инвестиции, както и мнението си за съвременното състояние на сектора.
     
Източник: Messе Muenchen,TLL Media

Ключови думи: Messе Muenchen   еlectronica 2014   LED осветление   светодиодно осветление   Osram Opto Semiconductors   TDK   Epcos  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet ElectronicsRutronik
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...