Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

IMI ще представи нови решения на еlectronica 2014

11.11.2014   |   Предстоящо
 
Integrated Micro-Electronics (IMI) ще бъде един от изложителите на еlectronica 2014 между 11 и 14 ноември т. г. в Мюнхен. Филипинската компания, чиято собственост е бившето предприятие на EPIQ в Ботевград, обяви, че в рамките на изложението ще представи множество нови решения, предназначени за автомобилната промишленост, индустриалното производство, медицината, телекомуникационната инфраструктура и др.
 
Според Артър Тан, президент и главен изпълнителен директор на IMI, компанията е разширила своето продуктово портфолио извън традиционния EMS сектор (подизпълнителски производствени услуги за електрониката), предлагайки решения с висока добавена стойност в областта на интелитентната автоматизация и производството на пластмасови детайли.
 
През последните месеци IMI разработва платформи за производство на електрозадвижвания, автомобилни камери и силови модули.
 
"Нашето широко географско покритие и техническите ни възможности ни позволяват да поемем конкретни аутсорсинг задачи за OEM клиентите си. За европейския регион се грижат нашите талантливи екипи в България и Чехия, които са наясно със спецификите на бизнеса, и помагат на клиентите да се възползват от технологичните предимства, които можем да им предоставим", обясни Артър Тан.
     
Източник: IMI

Ключови думи: IMI   еlectronica 2014   Messе Muenchen   Integrated Micro-Electronics   Артър Тан  

Област: Предстоящо  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...