Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip

Freescale отличи MSC Technologies в партньорската си програма

28.10.2014   |   Бизнес
 
MSC Technologies, част от групата на Avnet Electronics Marketing EMEA, получи статус на Proven Partner (доказан партньор) от Freescale в нейната програма за партньорство Connect. 
 
MSC обяви, че след получаването на това отличие ще разшири сътрудничеството си с Freescale, като гарантира възможно най-бърз достъп до документация за продукти на Freescale и приоритизира отговорите на технически запитвания. Продуктите на MSC пък ще бъдат представяни на изложбените щандове на Freescale и промотирани в сайтовете на Freescale.
 
"Гордеем се, че спечелихме статут на Proven Partner в партньорската програма на Freescale, тъй като това подчертава нашите постижения и експертният ни опит в областта на embedded продуктите с Freescale процесори. Тази награда разширява възможностите на MSC като доставчик на решения от висок клас", коментира Волфганг Айзенбарт, директор комуникации в MSC Technologies. 
     
Източник: MSC Technologies

Ключови думи: MSC Technologies   Freescale   Avnet   embedded електроника  

Област: Бизнес  

Microchip
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...