Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik разширява портфолиото си с индустриални силови компоненти и решения от Infineon

04.11.2014   |   Бизнес
 
Infineon Technologies и Rutronik Elektronische Bauelemente разшириха съществуващия си франчайзингов договор. В допълнение на наличната продуктова гама в индустриалния сегмент Rutronik вече доставя IGBT, тиристорни и диодни модули Infineon за цяла Европа.
 
IPC гамата на Infineon обхваща IGBT и IGBT модули, тиристори и диоди в модулна и планарна форма, както и драйверни интегрални схеми и платки. Широкият набор от продукти е насочен към всички видове потенциални приложения в класове на мощност от 0,5 kW до няколко MW. Целевите пазари и приложения включват индустриални задвижвания, възобновяеми енергийни източници, железопътни транспортни средства, непрекъсваеми токозахранвания, хибридни и електрически автомобили, електрически задвижвани търговски и селскостопански превозни средства.
 
„Отличното портфолио на Rutronik съдържа елементи, които допълват нашите продукти, така че да се формират цялостни системни решения. С помощта на експертния опит на Rutronik в областта на енергетиката, ние успяхме да засилим дейностите си на масовия пазар”, обяснява Маркус Рик, мениджър за Европа, Средния Изток и Африка в Infineon. 
 
Infineon е търговски партньор на Rutronik от 1993 г. В момeнта едни от водещите продукти от IPC гамата на Infineon са серията модули EconoDUALTM 3, които осигурява максимална плътност на мощността в малки размери. С Infineon 600 A IGBT4 тази серия се предлага с номинално напрежение 600, 1200 и 1700V. Последният член на серията FF600R07ME4_B11 с подобрената 650V IGBT4 има напрежение на изключване, което е с 50V по-високо, както и висока устойчивост на късо съединение.
 
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Infineon   силови компоненти   силови модули   силова електроника  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...