Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Нов комуникационен модул за интелигентни електромери от u-blox

04.11.2014   |   Технологии
 
Швейцарският производител представи новия комуникационен модул LISA-C210 CDMA450, предназначен за M2M приложения като интелигентни електромери и  електрически мрежи (smart grid), съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, дистрибутор на u-blox в България.   
 
Според производителите CDMA450 технологията е особено интересна за прилагане в комуникационни мрежи с високи изисквания за сигурност, качество на комуникациите и гъвкави възможности за управление.
 
"LISA-C210 предлага многообещаваща клетъчна технология, която може да осигури интелигентни услуги на широк кръг от потребители. CDMA450 притежава отличини характеристики по отношение на разпространение и проникване, съчетани с малки размери, което го прави идеално решение за различни видове M2M приложения в населени и ненаселени места", обясни Дейв Кери, вицепрезидент продуктова стратегия.
 
Модулът се предлага в LCC корпус с размери 22,4 x 33,2 x 2,7 мм и има UART и USB интерфейс. Сред другите му отличителни черти са ниска консумация на енергия, работна температура от -30 до +85 °C, контрол на антената, поддръжка на аналогови и цифрови гласови данни, SMS, FOTA, както и патентованата технология CellLocate за презицно позициониране на закрито.
 
LISA-C210 CDMA450 модул ще бъде представен от u-blox на форума за енергетика European Utility Week, който се провежда между 4 и 6 ноември т. г. в Амстердам.
     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   LISA   CDMA450   безжични модули  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet ElectronicsRutronik
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...