Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Microchip предлага нови възможности за разработка на мобилни приложения

07.11.2014   |   Бизнес
 
WillowTree Apps е първата компания разработчик на мобилни приложения, която се присъединява към партньорската мрежа на Microchip за проектиране на електронни изделия. WillowTree ще бъде включена в новата категория на мрежата, която ще бъде посветена изключително на създаването на уеб и мобилни приложения, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от Microchip.
 
WillowTree Apps разработва приложения за iOS, Android и мобилен уеб, които се радват на голяма популярност и различни награди. Компанията стана и първата, която създаде мобилно приложение за Wi-Fi Client Module Development Kit 1 на Microchip, което вече може да бъде изтеглено от App Store. Приложението дава бърз достъп на потребителите до облачнобазирана демонстрационна версия на развойния комплект.
 
Според Microchip мобилните приложения в комбинация с облачна свързаност са естествено средство за комуникация между потребителя и неща като преносими фитнес аксесоари, системи за сигурност, сградна и индустриална автоматизация и др. Разработчиците на embedded приложения могат да се възползват от готовите възможности, предлагани от Microchip и WillowTree Apps, за да улеснят и ускорят процеса на създаването им. 
 
"Приветстваме присъединяването на WillowTree Apps в нашата партньорска мрежа. Техните иновативни приложения са лидиращи в своя клас и могат да предложат огромни преимущества на голяма част от нашите клиенти разработчици, защото не всички от тях имат такъв технически опит", обясни Черил Келър, старши управител на партньорската програма.
 
Според Майкъл Причард, основател и главен изпълнителен директор на WillowTree Apps, продуктите на Microchip предлагат свобода за проектиране и разработка на възможно най-добрите за потребителя решения.
     
Източник: Microchip

Ключови думи: Microchip   WillowTree Apps   електронно проектиране   мобилни приложения   уеб приложения  

Област: Технологии  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...