Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rohde & Schwarz ще внедри комуникационна система в германския контрол на въздушното движение

10.11.2014   |   Технологии
 
Rohde & Schwarz ще внедри своята изцяло IP-базирана радиокомуникационна система R&S VCS-4G в обекти на държавната компания DFS Deutsche Flugsicherung (DFS), която осъществява контрола на въздушното движение в Германия.
 
Първите тестове на системата вече са преминали успешно в контролния център в Ланген (Хесен). R&S VCS-4G ще бъде въведена в експлоатация и в останалите три контролни центъра на DFS в Мюнхен, Бремен и Карлсруе.
 
Всички гласови услуги ще бъдат изцяло IP-базирани и ще работят в DFS IP мрежова инфструктура. Интеграцията със системата за мониторинг на DFS е реализирана чрез протокола Simple Network Management Protocol (SNMP).
 
R&S VCS-4G разполага с голям брой интерфейси за външни системи като системи за запис на глас и телефонни линии. IP системата е мащабируема и лесно може да се разшири без смяна на съществуващото оборудване.
 
"Радиокомуникациите за спешна връзка са изключително важни за безопасността на въздушния трафик. Rohde & Schwarz е компания с доказан опит в предоставянето на изцяло IP-базирана комуникация и тя извърши отлична работа съвместно с нашия екип, за да реализираме своите специфични изисквания и нужди", обясниха от DFS.
     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   DFS Deutsche Flugsicherung   R&S VCS-4G   гласови комуникации   IP системи   радиокомуникации  

Област: Електроника   Реализации  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...