Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

GE Lighting инвестира 40 млн. USD в LED производството

18.11.2014   |   Инвестиции
 
Тригодишната инвестиция от 40 млн. щатски долара в предприятието на GE Lighting в Хендерсънвил, Северна Каролина завърши с откриването на ново производство за LED платки, съобщиха от компанията. До този момент изработката на платки беше извършвана чуждестранни партньори. Целта на инвестицията е да съкрати времето за достигане на крайния продукт до клиентите.
 
Почти 60-годишният завод на GE Lighting заема площ от 93 000 м². През последните три години той се превърна от производител на традиционни осветителни решения в LED предприятие с 12 нови линии за светодиодни продукти и компоненти, включително улично осветление, осветление за паркинги, стенни осветителни тела за паркинги и декоративни продукти за открити площи и др. Днес заводът изнася близо 30% от своите продукти за пазари в цял свят.
 
Освен в новите продуктови линии компанията инвестира и в системи, които ускоряват производствения процес като цяло, включително и свързаната с организацията на поръчките "система за изтегляне на компоненти", която използва софтуерния пакет Proficy Software на GE Intelligent Platforms. Служителите на завода вече могат да извършват доставки средно до шест дни или по-малко в сравнение с досегашните срокове от четири до шест седмици.
 
     
Източник: GE

Ключови думи: GE   GE Lighting   General Electric   LED осветление   LED платки   LED компоненти  

Област: Инвестиции  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Инвестиции

Comet Electronics
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...