Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Altium представи Altium Designer 15

25.11.2014   |   Технологии
 
Altium Designer обяви версия 15 на софтуерния пакет за проектиране на електронни схеми, печатни платки и модули Altium Designer, съобщиха за Еlectronics-Bulgaria.com от КАД Пойнт, представител на Altium за България. 
 
Ъпдейтът включва редица подобрения, както и няколко изцяло нови функции, сред които поддръжка на файловите формати IPC-2581 и Gerber X2.
 
"Ангажиментът на Altium към клиентите и тясната обратна връзка с бета-тестерите през последните 12 месеца са отразени в тази версия на софтуера. PCB секторът също даде да се разбере, че производителите имат нужда да преминат отвъд 30-годишните стари файлови формати за проектиране. С добавянето на поддръжка за IPC-2581 и Gerber X2 формата Altium Designer вече е готов за потребителите, които използват с най-съвременни производствени технологии и най-авангардни PCB конфигурации", коментира Джейсън Хингстън, главен технически директор в Altium.
 
В Altium Designer 15, потребителите вече разполагат с поддръжка на комплексни сигнали без помощта на външен софтуер. Чрез новата функция Pin Pairs, могат да се настройват точна дължина и фаза при терминални компоненти, както и да се настройват дължината, фазата и закъснението на сигналите за цялостни сигнални писти.
 
Програмата вече е налична за изтегляне в обновения сайт на Altium. Всички потребители с активен абонамент могат да се възползват от възможността да обновят своя софтуер.
 
     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   Altium   Altium Designer   печатни платки   PCB проектиране  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...