Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics
Microchip Technology

Нови прецизни таймерни модули от u-blox

27.11.2014   |   Технологии
 
Швейцарският производител u-blox представи два нови модела прецизни таймерни модули - NEO-M8T и LEA-M8T, които предлагат измерване с точност до 20 наносекунди, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, дистрибутор на u-blox в България. 
 
Приемниците имат висока чувствителност (-157 dBm приеманe на сигнал през AGNSS (Assisted GNSS)), която позволява бързо включване дори в обекти с ограничена видимост към небето. Прецизните опорни тактови генератори използват multi-GNSS сигнали, включително GPS, GLONASS и BeiDou.
 
Модулът LEA-M8T е с размери, подобни на LEA-5T/6T - 17 x 22,4 мм. NEO-M8T (12,2 x 16 мм) е оптимизиран за приложения за измервания на време с изисквания за ниска консумация на енергия и дълъг живот на батерията, например сеизмографи.
 
"NEO-M8T и LEA-M8T са най-добрите GNSS модули на пазара по отношение на точност, надеждност и консумация на енергия. Те са идеално решение за инфраструктурни системи с много високи изисквания за надеждност, включително комуникационни мрежи на мобилни оператори, системи за дистрибуция на електроенергия и сеизмични измервания", коментира Томас Ниг, вицепрезидент продуктов маркетинг в u-blox.
 
Модулите ще бъдат демонстрирани на щанда на компанията по време на изложението Small Cells Americas между 1 и 3 декември т. г. в Далас, САЩ.
     
Източник: Microdis

Ключови думи: Microdis   u-blox   NEO-M8T   LEA-M8T   GNSS модули   таймерни модули  

Област: Електроника   Бизнес  

Microchip Technology
Comet Electronics
Comet ElectronicsMicrochip Technology

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Rohde&Schwartz
Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet ElectronicsMicrochip Technology
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...