Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik с обновен сайт

16.12.2014   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente представи нова версия на своя уебсайт с подобрен дизайн и нова структура, съобщиха от компанията.

Акцентът е поставен върху разграничаване на различните видове съдържание. Трите основни раздела са: корпоративният сайт Rutronik.com, платформата за електронна търговия Rutronik24 и специализираният портал Rutronik-TEC.

Цялата информация за Rutronik - компоненти, услуги, новини за компанията и др. може да бъде намерена на Rutronik.com. В раздела за кариери е публикувана информация за възможностите за професионално развитие и свободните работни места.

Платформата за електронна търговия Rutronik24 е с по-изчистен и лесен за използване интерфейс, който улеснява процеса на търсене и закупуване на продукти. На стартовата страница посетителите имат достъп да всички продуктови категории и най-продаваните марки.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik24   електронни компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Microchip
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Microchip F+K

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...