Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik създаде подразделение за автомобилостроенето

09.01.2015   |   Бизнес
 

Rutronik Elektronische Bauelemente основа подразделение, насочено специално към автомобилната промишелност. Глобалният дистрибутор вече предлага на своите клиенти от този сектор компоненти от избрани производители, както и специфична техническа и търговска поддръжка на международно ниво.

Портфолиото от избрани електронни компоненти на Rutronik Automotive Business Unit (ABU) ще бъде насочено към широк кръг от автомобилни приложения в областта на е-мобилността, комуникацията между автомобили, информационно-развлекателните системи, интелигентните системи за подпомагане на водача, осветлението и т. н. Новата бизнес структура ще предлага поддръжка на клиентите по цял свят, включително и на място.

Ръководител на ABU ще бъде Уве Ран, който е мениджър на компанията в Централна Европа от 2008 г. Преди това Ран е работил за Harman Becker. Той ще бъде подчинен на Маркус Криг, директор маркетинг.

"Автомобилният пазар винаги е бил силно конкурентен, но поради увеличената пазарна концентрация и стабилно растящата глобализация конкуренцията стана още по-ожесточена. В същото време сме свидетели на изключително силно навлизане на електрониката в превозните средства, което поставя много производители пред напълно нови предизвикателства. Заедно с избрани партньори ще предоставим на клиентите си оферти, ориентирани към техните специфични изисквания, както и поддръжка, която ще подпомогне създаването на иновационни решения в крак с най-новите технологични тенденции", коментира Уве Ран.

     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Automotive Business Unit   автомобилна промишелност   електронни компоненти  

Област: Електроника   Бизнес  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...