Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

WITTE Automotive и Tapkey разработиха система за контрол на достъпа до автомобили чрез смартфон

16.01.2015   |   Технологии
 
WITTE Automotive и Tapkey представиха нова система за контрол на достъпа до автомобили чрез смартфон или таблет. 
 
WITTE Mobile Access дава възможност за използване на мобилното устройство за отключване на автомобила. Електронните и механичните компоненти в дръжките на вратите и ключалките се използват като приемници на защитена NFC връзка (без необходимост от наличие на интернет достъп в самия автомобил).
 
Новата система е насочена към приложения в служебни автопаркове, компании за предоставяне на коли под наем и групови мрежи. Тя предлага на водачите на отделни автомобили (смартфон към смартфон) или отговорници на автопаркове (сървър към смартфон) възможността да използват опростено и сигурно решение за контрол на достъпа до техните автомобили.
 
Системата съдържа патентован, защитен софтуер за достъп, който трансформира интелигентните NFC устройства във "виртуални ключове". Тези ключове могат да се изпращат до всеки телефон или таблет без необходимостта от специален телефонен номер или SIM карта. 
 
"WITTE Mobile Access прави живота на съвременните шофьори по-удобен и по-сигурен. Ключовете използват същата технология, която се използва и от банките, и затова са изключително сигурни", обяснява Кристиан Качмарчик, главен изпълнителен директор на WITTE Automotive. .
 
 
     
Източник: Витте Аутомотив България

Ключови думи: WITTE Automotive   Витте Аутомотив   Tapkey   WITTE Mobile Access   WITTE Мобилен достъп   мобилни приложения  

Област: Електроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...