Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Silicon Labs ще акцентира върху IoT технологиите на embedded world 2015

27.01.2015   |   Технологии
 
Изпълнителният директор на Silicon Labs Тайсън Тътъл ще произнесе реч в деня на откриването на изложението embedded world, което ще се проведе между 24 и 26 февруари т. г. в Нюрнберг, Германия, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Футурел, представител на Silabs у нас.
 
На своя щанд (4A-128) компанията ще представи най-новите хардуерни и софтуерни решения за Internet of Things, насочени към приложения за интелигентния дом, интелигентно управление на електроенергийни системи, wearable електроника, както и за различни индустриални сектори.
 
Silicon Labs ще демонстрира ново поколение енергийно ефективни 8- и 32-битови микроконтролери, Thread и ZigBee мрежов софтуер, безжични M-Bus технологии, сензорни и биометрични решения за наблюдение на околната среда, както и нови функции в развойния пакет Simplicity Studio.
 
Лекцията на Тайсън Тътъл на тема "Проектиране на IoT: Гледната точка на един RF експерт за технологичните тенденции и предизвикателства" ще започне на 24 февруари в 13:30 ч. Тътъл ще разгледа редица възможности на безжичните технологии за IoT, включително нискоенергиен Wi-Fi, Bluetooth Smart, ZigBee и Thread протоколите. 
 
"Разработването на свързани устройства за IoT е едно от най-интересните предизвикателства пред нашия сектор днес. През 2015 г. ще достигнем връхна точка, в която напредъкът в енергийно ефективното проектиране, безжичните протоколи, приложните стандарти и SoC интеграцията ще доведе до реализирането на мащабни внедрявания във всички IoT сегменти", заявява Тайсън Тътъл.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   Silicon Labs   Silabs   Тайсън Тътъл   IoT   embedded world  

Област: Технологии  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...