Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik и ROHM разшириха споразумението си за дистрибуция

03.02.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente разшири европейския си договор с ROHM Semiconductor чрез споразумение за дистрибуция на пълното портфолио на ROHM в цял свят.
 
Rutronik предлага продуктите на ROHM от 1999 г., като през последните години отчита двуцифрен ръст. За втори път поред през 2014 г. Rutronik получи от ROHM наградата за европейски дистрибутор на годината.
 
Основните предложения в портфолиото на ROHM са силови електронни компоненти като SiC диоди и SiC MOSFET транзистори, ИС за управление на захранването, драйверни ИС за  ел. задвижвания и светодиоди, дискретни и пасивни компоненти, ИС с общо предназначение, аудио и видео ИС, както и сензори за широк кръг от приложения.
 
"Удовлетворени сме от разширяването на успешното ни сътрудничество с ROHM и бизнеса с техните разнообразни и най-съвременни продукти. Те не само се вписват перфектно в нашето портфолио, но отговарят и на повишаващите се изисквания на съвременния пазар по отношение на енергийната ефективност и производителността", сподели Томас Рудел, главен изпълнителен директор на Rutronik.
 
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   ROHM   силова електроника   електронни компоненти  

Област: Бизнес  

Comet Electronics
Comet ElectronicsRutronik

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Бизнес

Comet ElectronicsRutronik
  БизнесВидео на седмицатаТехнологииПроектиПредстоящоЕкспертноПродуктови оферти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...