Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Главният изпълнителен директор на Silicon Labs ще произнесе реч на embedded world

24.02.2015   |   Предстоящо
 
Главният изпълнителен директор на Silicon Labs Тайсън Тътъл ще произнесе реч при откриването на специализираната конференция за embedded електроника, която ще се проведе по време на изложението embedded world между 24 и 26 февруари т. г. в Нюрнберг, Германия, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Футурел, представител на Silabs у нас. 
 
Изказването на Тътъл на тема "Проектиране на IoT: Гледната точка на един RF експерт за технологичните тенденции и предизвикателства" ще започне на 24 февруари в 13:30 ч.
 
Според Тътъл свързаните в мрежа устройства ще променят начина, по който живеем, работим, играем, общуваме и пътуваме в цялата ни жизнена среда. Той смята, че IoT технологиите ще подобрят не само комфорта и ползваемостта, но и нашата безопасност и здраве. В своята реч изпълнителният директор на Silabs ще обясни как съвременните и бъдещите хардуерни и софтуерни IoT платформи ще образуват връзки в мрежа помежду си, ще извършват изчисления, ще записват стойности от измервания и ще ускоряват различни процеси.
 
Тътъл ще представи възможностите за разширяване на IoТ с помощта на безжични стандарти като WLAN, ZigBee, Bluetooth Smart и ThreadT.
 
"Разработването на свързани устройства за IoT е едно от най-интересните предизвикателства пред нашия сектор днес. През 2015 г. ще достигнем връхна точка, в която напредъкът в енергийно ефективното проектиране, безжичните протоколи, приложните стандарти и SoC интеграцията ще доведе до реализирането на мащабни внедрявания във всички IoT сегменти", смята Тайсън Тътъл.
     
Източник: Футурел

Ключови думи: Футурел   Silicon Labs   Silabs   Тайсън Тътъл   embedded world   IoТ  

Област: Eлектроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...