Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik бе отличен като най-добър дистрибутор на Omron за 2014 г.

24.02.2015   |   Бизнес
 
Rutronik Elektronische Bauelemente получи наградата за най-добър дистрибутор на 2014 г. от Omron Electronic Components Europe. С нея японският производител на конекторни, комутационни и релейни компоненти отличава Rutronik за изключителни търговски постижения и първокласно обслужване.
 
От 1998 г. Rutronik дистрибутира електромеханичните компоненти на Omron в Германия, Австрия, Швейцария и Източна Европа, а от 2010 г. - на територията на цяла Европа. Обширното портфолио на Omron е насочено към множество приложения в областта на телекомуникациите и сградната автоматизация, домакинските електроуреди, електроенергетиката и промишленото производство.
 
"Omron е един от нашите най-забележителните партньори, който никога не пропуска да удиви с иновацията и надеждността на доставките си. Удовлетворени сме от чудесното си сътрудничество и, разбира се, сме особено радостни, че получаваме тази награда", сподели Мартин Унсьолд, старши маркетинг мениджър в направлението на Rutronik за релета, батерии, предпазители, превключватели и охлаждащи компоненти.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Omron   електромеханични компоненти  

Област: Eлектроника  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...