Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Презентация на Henkel Electronics по време на MachTech&InnoTech 2015

05.03.2015   |   Предстоящо
 
Презентация на тема "Henkel Electronics - your reliable partner in the world of electronics manufacturing" ще се проведе на 12 март т. г. в рамките на изложението за MachTech&InnoTech в ИЕЦ София, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от 3В Електроника, дистрибутор на Henkel Adhesive Electronic Materials (AE) у нас.
 
Презентацията е на английски език и ще бъде представена от Cenk Bazlar, регионален мениджър продажби на Henkel Electronics за страните от Централна и Източна Европа, Близкия Изток и Африка.
 
"Henkel е основен доставчик за производителите на електроника. Широката гама продукти известни с марките Loctite, Ablestik, Hysol, Eccobond, Stycast, E&C (Аcheson), Multicore, Tеchnomelt (Macromelt) намира приложение в много области – автомобилна електроника, битова и индустриална електроника, електроника за отбраната и космически изследвания, фотоволтаична (соларна) електроника, LED oсветление, медицинска електроника, радиочестотна идентификация (RFID), инфраструктура за безжичен пренос на данни (WDI)", споделят от компанията.
 
След кратко представяне на пълната продуктова гама на Henkel г-н Базлар ще акцентира на следните продуктови групи: материали за спояване, термопроводими материали и SMD лепила. 
 
Непосредствено след презентацията посетителите ще имат възможност да зададат своите въпроси.
 
Презентацията ще се проведе на 12 март от 10:10 до 12:00 ч. в Семинарна зала в изложбена зала 4 на Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе №147, гр. София. Входът за презентацията е свободен. Покана за безплатен вход за изложението може да намерите тук.
 
Петото издание на специализираното изложение за индустриални машини и технологии MachTech&InnoTech ще се проведе между 11 и 13 март т. г. в София. Щандът на 3В Електроника, дистрибутор на Henkel Adhesive Electronic Materials за България, ще бъде разположен в зала 2 (D2).
     
Източник: 3V Electronics

Ключови думи: 3V Electronics   3В Електроника   Henkel   Henkel Electronics   Henkel Adhesive Electronic Materials  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...