Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

TTI Inc. с промени в ръководството

10.03.2015   |   Кариери
 
TTI Inc. обяви няколко промени в ръководството на компанията, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от българския им партньор Ти Ви Ей Проджект.
 
От 1 април т. г. Майк Мортън, президент на TTI за Северна и Южна Америка, става старши вицепрезидент и президент международни продажби. Той ще бъде подчинен пряко на главния изпълнителен директор Пол Андрюс.
 
Компанията ще извърши промени и в ръководството си в Европа, Азия и Израел. Глин Денехи става президент на TTI EMEA (Европа, Близкия Изток и Африка). В Азия Антъни Чан е повишен в президент, отговарящ за Азиатско-тихоокеанския регион, а Йигал Функ става президент на израелското подразделение. И двамата ще бъдат пряко подчинени на Майк Мортън.
 
В рамките на организационното преструктуриране Дон Акъри става старши вицепрезидент на международния бизнес на TTI Inc. Той ще отговоря за стратегическите насоки, ръководството и управлението на всички складови и логистични операции, както и за общия контрол на качеството и развитието на бизнеса. Акъри ще ръководи и наскоро създаденото подразделение за международни доставки.
     
Източник: Ти Ви Ей Проджект

Ключови думи: Ти Ви Ей Проджект   TTI   Glyn Dennehy   Пол Андрюс  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Кариери

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...