Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Mouser Electronics сключи глобално споразумение за дистрибуция с Microsemi

17.03.2015   |   Бизнес
 

Mouser Electronics сключи глобално споразумение за партньорство и дистрибуция с Microsemi Corporation, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Маус Електроникс, представител на Mouser у нас.

Споразумението ще даде на клиентите на Mouser достъп до изчерпателното портфолио FPGA и полупроводникови решения на Microsemi, включително продуктовите линии SmartFusion2 и IGLOO2, както и широката гама Power-over-Ethernet продукти на фирмата, предназначени за области като отбрана, сигурност, комуникации, аерокосмическия сектор и индустрията.

"Споразумението за глобално партньорство с Mouser Electronics ще разшири и обогати световната ни мрежа за дистрибуция. Благодарение на превъзходството на компанията в областта на дизайна, логистиката и доставките, сега можем да се възползваме от нови възможнности за растеж и да затвърдим глобалното си присъствие", заяви Фил Сансон, вицепрезидент Глобална дистрибуция и продажби на Microsemi.

"Портфолиото високоефективни продукти и системни решения на Microsemi поерфектно ще допълни досегашните ни каталог и клиентска база. Очакваме успешно и дълготрайно сътрудничество, за да доставяме по-бързо и ефективно иновативни продукти, технологии и услуги на инженерите по света", коментира Джеф Нюъл, старши вицепрезидент на направление Продукти в Mouser.

     
Източник: Mouser Electronics

Ключови думи: Mouser Electronics   Microsemi Corporation   SmartFusion2   IGLOO2   FPGA  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...