Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik с награда за дистрибуция от Littelfuse

26.03.2015   |   Бизнес
 
Производителят на компоненти за електрическа защита Littelfuse отличи Rutronik Elektronische Bauelemente с наградата "Дистрибутор на годината". Наградата е признание за най-високия ръст на приходите в дистрибуторска мрежа на Littelfuse за цялата продуктова гама през изминалата година.
 
Rutronik е дистрибутира продуктите на Littelfuse от 2005 г., а през 2014 г. двете компании разшириха партньорството си и включиха Азия.
 
"Удовлетворени сме, че имаме партньор по дистрибуцията, който представлява нашите продукти така професионално и успешно. С постигнатия годишен ръст на приходите от 25% Rutronik напълно заслужи нашата награда", обясни Катрин Тиерио, която ръководи бизнеса с Rutronik в Littelfuse.
 
Договорът за дистрибуция обхваща цялото портфолио на Littelfuse от предпазители, включително монтажни скоби и гнезда за предпазители, PTC предпазители, варистори, TVS диоди и диодни матрици, SIDACtor защитни тиристори, както и рид ключове, сензори,  релета и модули за защита от пренапрежения с марката Hamlin. 
 
Тези компоненти са предназначени за практически всички пазарни сегменти - от автомобилната промишленост до домакинските електроуреди, потребителската електроника, осветителните системи, телекомуникациите, електрозадвижванията и машиностроенето. Те предпазват електронните устройства от претоварвания, късо съединение, електростатични разряди, пренапрежения причинени от мълнии, пренатоварвания на мрежата и индуктивни товари.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Littelfuse   Hamlin   силова електроника   предпазители   варистори   тиристори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...