Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще представи широко портфолио от IoT решения на Sensor+Test 2015

14.04.2015   |   Технологии
 
Rutronik Elektronische Bauelemente ще представи широко портфолио от микроелектромеханични (MEMS), магнитни и оптични сензори от водещи производители като Bosch Sensortec, STMicroelectronics, Panasonic, Micronas, Infineon, Vishay и Omron по време на изложението Sensor+Test, което ще се проведе от 19 до 21 май т. г. в Нюрнберг, Германия. Под марката Rutronik Smart на щанд 229 в зала 12 компанията ще демонстрира решения, насочени към множество интелигентни приложения в областта на Internet of Things (IoT).
 
Портфолиото Rutronik Smart включва цялостни решения, съставени от компоненти, подходящи специално за IoT приложения - сензори, микроконтролери, безжични компоненти, силови и предпазителни елементи и др., както и специализирани софтуерни инструменти и услуги.
 
Един от акцентите в представянето на Rutronik Smart по време на Sensor+Test 2015 ще бъде интегралният сензорен блок за измерване на налягане, влажност на въздуха и температура BME280 от Bosch Sensortec. Той е с размери 2,5x 2,5x0,93 мм и е специално разработен за IoT приложения като навигация на закрито, домашна автоматизация, спортни и фитнес програми.
 
Rutronik Smart ще представи още и диференциалният многосензорен SMD модул Grid-EYE на Panasonic. Той се състои от общо 64 термоелемента, които служат за безконтактно измерване на температура.
 
На щанда на Rutronik Smart ще бъде демонстриран и интелитентният и компактен 24-GHz радарен сензорен модул NJR4265 J1 на NJRC. С помощта на интегрирания софтуер той дава информация за движението на пешеходци на близка дистанция.
 
Специалисти по сензорни технологии от Rutronik ще дават съвети на посетителите за технологични приложения и ще демонстрират възможностите на платформата за електронна търговия Rutronik24, която предлага над 1 млн. актуални продукта.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Smart   Sensor+Test   Bosch Sensortec   STMicroelectronics   Panasonic   Micronas   Infineon   Vishay   Omron   IoT   Internet of Things   сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...