Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik ще представи широко портфолио от IoT решения на Sensor+Test 2015

14.04.2015   |   Технологии
 
Rutronik Elektronische Bauelemente ще представи широко портфолио от микроелектромеханични (MEMS), магнитни и оптични сензори от водещи производители като Bosch Sensortec, STMicroelectronics, Panasonic, Micronas, Infineon, Vishay и Omron по време на изложението Sensor+Test, което ще се проведе от 19 до 21 май т. г. в Нюрнберг, Германия. Под марката Rutronik Smart на щанд 229 в зала 12 компанията ще демонстрира решения, насочени към множество интелигентни приложения в областта на Internet of Things (IoT).
 
Портфолиото Rutronik Smart включва цялостни решения, съставени от компоненти, подходящи специално за IoT приложения - сензори, микроконтролери, безжични компоненти, силови и предпазителни елементи и др., както и специализирани софтуерни инструменти и услуги.
 
Един от акцентите в представянето на Rutronik Smart по време на Sensor+Test 2015 ще бъде интегралният сензорен блок за измерване на налягане, влажност на въздуха и температура BME280 от Bosch Sensortec. Той е с размери 2,5x 2,5x0,93 мм и е специално разработен за IoT приложения като навигация на закрито, домашна автоматизация, спортни и фитнес програми.
 
Rutronik Smart ще представи още и диференциалният многосензорен SMD модул Grid-EYE на Panasonic. Той се състои от общо 64 термоелемента, които служат за безконтактно измерване на температура.
 
На щанда на Rutronik Smart ще бъде демонстриран и интелитентният и компактен 24-GHz радарен сензорен модул NJR4265 J1 на NJRC. С помощта на интегрирания софтуер той дава информация за движението на пешеходци на близка дистанция.
 
Специалисти по сензорни технологии от Rutronik ще дават съвети на посетителите за технологични приложения и ще демонстрират възможностите на платформата за електронна търговия Rutronik24, която предлага над 1 млн. актуални продукта.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Rutronik Smart   Sensor+Test   Bosch Sensortec   STMicroelectronics   Panasonic   Micronas   Infineon   Vishay   Omron   IoT   Internet of Things   сензори  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...