Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

U-blox стана член на M2M Alliance

12.05.2015   |   Бизнес
 
Швейцарският производител на безжични модули и системи за позициониране u-blox стана официално член на M2M Alliance, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, дистрибутор на u-blox в България.
 
M2M Alliance е най-голямата професионална организация, свързана с M2M сектора, и организатор на ежегодната конференция M2M Summit. Широкото портфолио на u-blox от клетъчни, Bluetooth, Wi-Fi и други технологии за позициониране позволява на компанията да осигури универсални решения за свързаност за всички устройства в IoT среда.
 
"Приветстваме u-blox в M2M Alliance и с нетърпение очакваме приноса на компанията при разработката на следващо поколение M2M приложения и решения, по-специално в автомобилната промишленост и индустриалното производство", коментира Ерик Шнайдер, председател на M2M Alliance.
 
"С нашите модерни позициониращи технологии, насочени към автомобилната промишленост и индустриалните приложения, присъединяването ни към M2M Alliance ни дава незабавен достъп до лидерите в секторите на M2M и IoT. Очакваме с нетърпение разработката на нови интелигентни решения", сподели Томас Зайлер, главен изпълнителен директор на u-blox.
     
Източник: Microdis; снимка: u-blox

Ключови думи: Microdis   u-blox   M2M Alliance   M2M Summit   Томас Зайлер  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Arrow Electronics
Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
Rohde&Schwarz

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоЕкспертноПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...