Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Безжичният модул ODIN-W2 на u-blox с награда за IoT иновация

19.05.2015   |   Технологии
 
Швейцарският производител на безжични модули и системи за позициониране u-blox стана победител в първото издание на наградите IoT Innovations Awards 2015, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от фирма Microdis, дистрибутор на u-blox в България. Отличието на сп. Connected World бе присъдено за автономния безжичен модул ODIN-W2 на u-blox.
 
Наградите за иновации в областта на Internet of Things се оценяват от редактори и експерти в сектора. Победителите са избрани въз основа на множество критерии, сред които най-иновативен и технологично напреднал продукт, услуга или платформа. "Победителите в първите IoT Innovations Awards ясно показват, че новаторството и креативността продължават да се утвърждават в IoT сектора", сподели Пеги Смедли, редакционен директор на Connected World.
 
"С гордост приемаме наградата, която изтъква ангажираността на u-blox при разработката на решения за IoT пазара. Продуктът, който ни донесе отличието - ODIN-W2, е компактен и мощен автономен многоканален радиомодул с поддръжка на класически Bluetooth, Bluetooth с нисък разход на енергия и Wi-Fi. Многоканалните радиомодули предлагат редица възможности за създаване на иновативни IoT продукти за широк спектър от приложения като интелигентни енергийни системи, здравеопазване, производство и телематика", коментира Пел Свенсон, маркетинг мениджър в u-blox.
     
Източник: Microdis; снимка: u-blox

Ключови думи: Microdis   u-blox   ODIN-W2   безжични модули   радиомодули   Bluetooth модули  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Технологии

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...