Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Български компании с възможност за участие на TAITRONICS 2015 в Тайпе

22.05.2015   |   Бизнес
 
Представителството на Тайванския търговски център (TAITRA) в България предлага на български фирми възможност за участие в 41-вото издание на международното изложение за електроника и цифрови технологии TAITRONICS (Taipei International Electronics Show), което ще се проведе от 6 до 9 октомври т. г. в тайванската столица Тайпе.
 
Представителите на българските компании ще могат да създадат контакти и бизнес партньорства сред над 1000 тайвански производители. 
 
TAITRONICS 2015 ще представи най-новите технологии в сферата на електрониката: пасивни и активни компоненти; LED компоненти и приложения; батерии и токозахранващи устройства; кабели и проводници; гъвкава електроника; контролно-измервателни прибори; системи за сигурност и контрол; битова електроника; RFID; индустриално оборудване и др.
 
TAITRA осигурява насърчителна програма за посещение, организиране на пътуването, преференциални цени за самолетни билети и хотелско настаняване, както и организиране на индивидуални бизнес срещи с тайвански производители, съобразени с продуктовите предпочитания. Срещите се провеждат в специално резервирана конферентна зала и спестяват времето за посещение на всички щандове. Селекцията на тайванските фирми се прави сред производители от цялата страна, които обхващат не само изложители. 
 
Регистрационен формуляр за участие в TAITRONICS 2015 може да намерите тук.
     
Източник: TAITRA

Ключови думи: TAITRA   Тайвански търговски център   TAITRONICS   Taipei International Electronics Show  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...