Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Rutronik и Micronas разшириха партньорството си

26.05.2015   |   Бизнес
 
Rutronik стана глобален франчайзингов партньор на Micronas. Така двете компании разшириха партньорството си за дистрибуция, което датира от 15 години.
 
Споразумението обхваща цялото портфолио на Micronas, включващо сензори на Хол и интегрални контролери за електродвигатели, ориентирани основно към приложения в автомобилната промишленост и индустриалното производство.
 
"Micronas е лидер във важните сегменти на аналоговите и сензорните решения, при които ние отчитаме нарастващо търсене. Продуктите на компанията са много надеждни и отговарят на всички необходими изисквания за сертифициране на целевите пазари", коментира Томас Рудел, главен изпълнителен директор на Rutronik.
 
"През последните 15 години Rutronik ни представлява много успешно в резултат на силното си присъствие в Европа и очакваме това да продължи в цял свят. Нашата следваща стъпка е да развием съвместно нови пазари в Азия и Северна Америка", обясни Матиас Боп, изпълнителен директор на Micronas.
     
Източник: Rutronik

Ключови думи: Rutronik   Micronas   мотор контролери   сензори на Хол   управление на електродвигатели  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Бизнес

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПродуктови офертиПроектиОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...