Electronics Bulgaria  
Microdis Electronics
Microdis Electronics

Комет Електроникс и Microchip ще проведат технически семинар за MPLAB Harmony

27.05.2015   |   Предстоящо
 
Комет Електроникс и Microchip Technology ще проведат съвместен технически семинар, посветен на развойната среда MPLAB Harmony на Microchip, съобщиха за Electronics-Bulgaria.com от двете компании.
 
Програмата на събитието включва представяне на елементите на MPLAB Harmony, създаване на малки начални проекти за работа с развойната среда, демонстрация и анализ на по-сложни проекти с използване на различни комуникационни интерфейси като USB и TCP, както и библиотека с изображения.
 
MPLAB Harmony е софтуерен инструмент, предназначен за използване заедно с MPLABX, който позволява разработка и конфигуриране на проекти, базирани на PIC32 микроконтролери. Това е първата развойна среда, която предлага възможности за лицензиране, препродажба и поддръжка на софтуер, драйвери, библиотеки и RTOS (ОС в реално време) както от Microchip, така и от други компании. MPLAB Harmony включва набор от библиотеки за периферните устройства, драйвери и системи за обслужване, които са леснодостъпни при разработка на приложения. 
 
Семинарът ще се проведе на 2 юни т. г. в сградата на Комет Електроникс в София. Участието е безплатно след предварителна регистрация до 29 май т. г. Допълнителна информация ще намерите в сайта на Комет Електроникс.
     
Източник: Комет Електроникс

Ключови думи: Комет Електроникс   Microchip   MPLAB Harmony  

Comet Electronics
Comet Electronics

Подобни статии

Mouse Electronics
MPEl
CAD Point

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.  БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


Farnell
TME

Последно от Предстоящо

Comet Electronics
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯВидео на седмицатаБизнесТехнологииПродуктови офертиПроектиПредстоящоСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...